Kategorija proizvoda

Dodajte: Hidrogen energije industrijske inkubacije baza, soba 409, Standard zgrade 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, okrug Dantu, Zhenjiang grad, Jiangsu provincije, Kina

Poštanski broj: 201612

Tel: +86-511-80873088

Faks: +86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontakti: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


Cementa

Kategorija proizvoda: Vodeća proizvoda u naše firme su portland cementa govno i najkvalitetniji cementa. Na glavnom opšte od cementa koja je proizvela naša firma su portland cementa, obični portland

Detailed description

Kategorija proizvoda:
Vodeća proizvoda u naše firme su portland cementa govno i najkvalitetniji cementa. Na glavnom opšte od cementa koja je proizvela naša firma su portland cementa, obični portland cement i portland cementa slag. Oni su podeljeni na tri ocene: P.O52.5、P.O42.5、P.C32.5.

Aplikacija opsega:
P.O 52,5 možete napraviti najkvalitetniji, super najkvalitetniji konkretne i velikim rasponom grede i tako dalje.
P.O 42.5 može da se koristi u razne građevinske projekte, kao što su mostovi, wharfs, putevi, neboderi, glavne industrijske i civilne zgrade. To možete napraviti drugi razred betona iz C30 C80.
P.C 32.5 može da se koristi uglavnom u masu konkretne, na različite podzemne i podvodne konkretni projekti, visoka Propustljivost otpor i Visoka temperatura otpor inženjering, generale industrijskih i civilnog zgradama.

Najave za aplikacije:
Nam od cementa imaju mnoge karakteristike, kao što su sve varijacije, velike čvrstoće u ranoj fazi, skroman postavka vremena, stabilan kvalitet i prilagodljiv sa legura i tako dalje. Da uverite se da karakteristike nam od cementa može biti dat igre, molim te Slušaj sledeće stavke kada

koristeći:
1, molim vas platite pažnju na upravljanje skladištenjem i sprečavanje vlage. Molim te uzmi zaštitne mere u transport i skladištenje. Kad je kamion učitavanje u dane, molim te korice sa cerade u vremenu. Na od cementa treba uskladištiti u sušnim uslovima da biste izbegli caking posle upijanjem vlage. Kada se koristi, molim te ispod njenog ulaza od FIFO (prvi unutra, prvi van). Vreme za skladištenje ne treba predugo da spreči vlagu i utiču na kvalitet proizvoda i performansi. U međuvremenu molim te ne sadrže gore od cementa sa organske supstance, kao što su šećer i hemijske đubrivo, da biste izbegli negativne reakcije.
2, molim vas da ne mešoviti upotrebu. Postoje različite vrste i snagu razreda od cementa su razlike u kvalitetu i performanse. To mora biti odvojeno su se gomilala i koristi na miru. Postoje različite vrste i različiti kvaliteti-vrste od cementa od istog proizvođača možete ne treba mešati polovna. Ista sorta i u istom razredu od od cementa od različitih proizvođača mogu ne treba mešati polovna.
3, odaberite raznovrsnost i snagu razreda od od cementa razumno. Kada koristite proizvode cementa, molim te prema izgradnji mrlja i dizajn zahtevima snagu razred betona da razumno izabrati raznovrsnost i snagu razreda od od cementa. Molimo vas da izbegavate izborom velike čvrstoće razred cementa kako bi blagim konkretne ili niska snaga razred cementa napraviti najkvalitetniji beton i izradu nepravilno dozu od cementa koji se nalaze u beton da dovede do negativnih reakcija, kao što su jadni workability betona, visoke srozao gubitak i tako dalje. To će imati nisu ekonomične posledice betona troška u isto vreme.
4, molim te pridržavaju pred-mix test. Za različite potrebe različitih projekata, strukture i pozicije, kada koristite nam od cementa, molim obavezno idu zajedno proporcija testa unapred da odredi najbolji odnos mix. Kada pomoću nove razne admixture ili dozu admixture će se promeniti, molim vas mora idu zajedno proporcija testa unapred i, pokušajte da izaberete admixture sa dobre prilagodljivosti. Ako neke indikatore ili izvedbama nam od cementa će biti korigovani, obavestiжemo vas da pre-mix test na vreme da se uverite da je konkretni kvaliteta stabilna i kvalifikovane.
5, molim te pridaje specifikaciju za izgradnju i održavanje rada. Molim te strogom kontrolom kvaliteta betona admixture, kao što je pesak, kamenje, voda i tako dalje. Voda ne treba da sadrži organics. Blato sadržaja u pesak i kamenje bi trebalo da je nizak. Ne treba koristiti visoke sumpor-koji sadrži, koji sadrži alkali pesak i kamenje. Beton mix odnos treba da bude dizajniran prema građevinske specifikacije. Beton treba da budu ravnomerno pomešane. Odnos cementa vode nebi trebao biti prevelik. Konkretne vibrira trebalo bi izbjegavati malter curenje. Molim te kontinuirano Volum da biste izbegli nejednaku distribuciju, segregaciju, i krvarenje od cementa i otpuštanje snage cementa. Molim te kontrolisati temperaturu od admixture, kada mešajući beton u visoko ili nisko-temperatura vremenu, da biste izbegli prebrza ili prespora postavka vremena od betona. Molim te, zalivanje, koja pokriva i dolazio na mokrom u vreme kada je izgubio plastičnost beton, izbjegavati beton puca trebalo bi da i osuši. Molim vas da ne zalivate suviše rano i previše mnogo da biste izbegli nisko vezivanje i nisku snagu za beton i za sprečavanje prašinu i guli.

Kvaliteta proizvoda
Naši proizvodi cementa su svi usvojeni novi suv proces tehnologija sistem, sistem online kontrolu kvaliteta i sredstva i opremljene savršeno cementa test objekata, kao što su napredna X florescentnu boju analizator. Naša fabrika već ima certifikate sistem menadžmenta kvalitetom 9001, ISO14001 ekološki menadžment sistem i sistem upravljanja bezbednošću i GB/T28001 zdravlja. Smo striktno sprovodi sistem upravljanja kvalitetom i kontrole prema zahteva sistema kvaliteta i uverite se da nam cementa kvalitetno zadovolji potrebe različitih tržišta i kupaca.
Cement koji proizvodi naša firma ima sledeće Neplaćeni

funkcija je u izgradnji:
1, kvalitet proizvoda je stabilna, kvalitet fluktuacije je mala i bogati snagu cementa je visoko.
2, workability i admixture prilagodljivost od konkretnih mix koji je napravio nam cementa su dobri.
3, boja nam cementa je dugoročno stabilan i može da se široko koristi u vidnom zgrada površine.
4, krvari stopu betona koji je izvršio nam cementa je nizak.
5, ledene otpor otpor i abrazije su dobri.
6, volumen stabilnost od betona koji je izvršio nam cementa je dobar. Konkretne kontrakcija i nakaza u osnovi uglavnom izbalansirana u jedan konkretan godinama. To je dostigla nivo vodećih domaćih i međunarodnih.
7, srozao gubitak beton koji je izvršio nam cementa je mali. Može da ispuni zahteve betona mešanje biljka koja treba međugradskih transporta.

Pre-prodaja usluga
Aktivno ponudićemo vam povezane informacije o kompaniji "," uputstva za proizvod "," Isporuka "i" naselje proces i tržište Statistika. Će istraživanja i razumemo i potražnja tvoj projekat izgradnje te pozvati na naše kompanije da sprovede terenskog istraživanja. Ako je potrebno, mi ćemo vam ponuditi proizvod uzorke da pruže tvoja odluka nabavke sa referencom.

Prodaja usluga
Naša kompanija je uspostavljanje POSTPRODAJNE usluge tim koji se sastoji od prodaje, za skladištenje i kontrolu kvaliteta odeljenja tehničkog osoblja. Tokom svoje procesa kupovina i koristeći nam od cementa, radimo na sledeći način u vreme: 1, mi cemo vam tehničke savete i na spot Tehnički vodič. 2, naše osoblje tehničke kontrole kvaliteta Ministarstvo će koristiti naše tehnološkog nivoa i snaga da pomno pratite status koji je projektovao cementa Marku betona i stručnu podršku u vremenu.

After sale servis
Mi nudimo cementa garanciju i prodaje fakture u vremenu. Praćenje upotrebe cementa i okupi svoje mišljenja naših proizvoda, isporuke i usluge i blagovremeno i efikasno nositi sa raznim problemima. Uvek zavrsavamo kakav smo početka i poslastica svima frank. Mi odrzavamo emotivni odnos dobar klijentima i stalo nam imidž marke.
Krvni delikti projekta


Nanjing Metro


Zhenjiang rehabilitacija bolnice


Shanghai-Nanjing brzih pruga


Zhenjiang International Hotel

Slika proizvoda

52.5 razred

42.5grade

32.5gradeHot Tags: beton, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, niskoj ceni, najbolje, proizvodi
Srodni proizvodi
Feedback