Kategorija proizvoda

Dodajte: Hidrogen energije industrijske inkubacije baza, soba 409, Standard zgrade 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, okrug Dantu, Zhenjiang grad, Jiangsu provincije, Kina

Poštanski broj: 201612

Tel: +86-511-80873088

Faks: +86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontakti: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


Čelik most

Uspeh pontonski most bio zbog jednostavnost u izradu i skupština njegove modularne komponente, u kombinaciji sa mogućnošću da podigne i rasporediti

Detailed description

Uspeh pontonski most bio zbog jednostavnost u izradu i skupština njegove modularne komponente, u kombinaciji sa mogućnošću da podigne i rasporediti sekcije sa minimumom od pomoć od teške opreme. Vecina, ako ne i sve, prethodnog dizajna za vojne mostova potrebna dizalica da ukine pred okupljenim mosta i spustite ga na svoje mesto. Bailey delove bile napravljene od standardnih čeličnih legura i bili dovoljno jednostavno da bi delova u brojnim različitim fabrike mogao biti potpuno zamenljiva. Svaki pojedinačni segment mogao biti nošena mali broj ljudi, omogućavajući inženjeri vojsku da se lakše i brže nego ranije, u pripremi put za trupe i matériel napreduju iza njih. Konačno, modularnom dizajnu dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most biti duga i jaka po potrebi udvostručavanje ili utrostručavanja se na podršku od vrata ili na roadbed odeljaka.

Osnovni most se sastoji od tri glavna segmenta. Most je snagu obezbeđuje paneli sa strana. U komisiji su 10 dužine (3,0 m), 5 metara visok (1,5 m), Kros-krenuli sa pripremama pravougaonika i da svako kila 570 (260 kg), mogu da budu uklonjene do 6 ljudi. Na tabli je izgrađen zavarene čelika. Gornja i donja akord na svakoj tabli je imao međusobno povezanih muške i ženske papučica inženjeri mogli sa ugraрenim tabla koja povezuje igle.

Pod mosta sastoji se od brojnih transoms 19-zvuk (5,8 m) koje se pokreću preko mosta, sa 10 metara dugim (3,0 m) doušnike pokrenuta između njih na dnu, formiranje kvadrat. Transoms postavite na niži akord od komisija, a kljesta držite ih zajedno. Doušnike nalaze se na vrhu dovršenih strukturni okvir i drvena barci je stavljena na vrhu doušnike da pruži na roadbed. Ribands Grome trupu da љtampa. Kasnije u ratu, drveni trupu bila je pokrivena čelične limove, koji su bili otporniji na štetu uzrokovanu tenkova.

Svaka jedinica izgrađena na ovaj način kreira jednu 10 dužine (3,0 m) deo mosta, sa roadbed je 12-zvuk (3.7 m). Nakon dovršetka jednu sekciju je obično gurnulo napred preko valjaka na na most, a drugi odeljak sagradio iza toga. I onda povezani su zajedno sa iglama utisnut u rupe u uglovima panela.

Za dodatnu snagu nekoliko panela (i transoms) može da postoji reza s obe strane mosta, na tri. Drugo rešenje je da vertikalno slaganje panela. Sa tri panela preko i dva srednja, pontonski most može da podržava tenkove preko raspon za 200 stopa (61 m). Footways može da se instalira sa spoljne strane od vrata, -od vrata formiraju efikasnu barijeru između nogu i vozilo promet i omogućiti Kolskog bezbedno koristiti most.

Korisna funkcija programa pontonski most jeste njegova sposobnost da se pokrene sa jedne strane neku prazninu. U ovom sistemu fronta-veći deo mosta je pod uglom gore sa pogodaka u "lansiranje nos" i većina mosta je ostalo bez roadbed i ribands. Most je stavljen na valjke i jednostavno je gurnuo preko jaz, koristeći ljudstvom ili kamion ili praćene vozilo, u kom trenutku u Roler je uklonjena (uz pomoć dizalice) i ribands i roadbed instaliran, zajedno sa bilo koji dodatni paneli i transoms, to može biti potrebno.

Tokom drugog svetskog rata, pontonski most delove stvoreni od strane preduzeća sa prethodnog iskustva ove vrste inženjeringa. Iako su delovi su bila jednostavna, morali su da budu precizno proizvedeni ako su bili međusobno uklapaju ispravno, tako sastavljene su u testu most u fabrici da se pobrine za ovo. Učiniti efikasno, nedavno proizvedene delova bi neprekidno dodati test mosta, dok istovremeno kraj mosta test je neprekidno rasformirana i delove poslao na krajnjim korisnicima.


Pontonski most

Pontonski most preko reke Meurthe, Francuska

Predak

Tras most

U srodstvu

Kalender Hamilton most

Potomak

Mabey logističku podršku most, srednji gredu most

Nosi

Ostanite u koloni drumska vozila, vozila za Rail

Obuhvati opseg

Kratka

Materijal

Drveta i čelika

Pokretna

ne

Dizajn napor

Nisko

Falsework potrebne

Niko nije

Pontonski most inOntario, Kanada

Pontonski most preko bele Nila, Dћuba, South Sudan

Pontonski most preko Wadi el Kuf, Libije,
sa mosta sekcije iskorišćen za izgradnju koji podržava

Kalender Hamilton mosta, 4 Volton most


Moderna Bailey mostova

Bailey mostovi se redovno koriste u celom svetu u 21. Neke izuzetne primere spadaju:

1. najduža Bailey mosta stavljen u službu u oktobru 1975. Ovaj 788 m (2,585 ft), dve trake mosta zaustavili Derwent Hobarta, Australije. Otvoren je oko godinu dana nakon katastrofe u Tasman most uništen jedini reka prelaz i efikasno podeljeni grad na dva dela. Pontonski most je bio u upotrebi dok se obnova Tasman most je dovršen u 8 oktobra 1977.

2.A pontonski most između Suru reka i Dras reka u Ladakhi, u Indiji je najviši most na svetu na nadmorskoj visini od 5,602 m (18,379 ft) iznad nivoa mora. Napravljena je 1982 godine od strane vojske Indijanac. [15]

3. u autu sredinom 1950-tih trka kolo Lipa Rock Park u Lakeville, Connecticut kupili rat-višak pontonski most tako vozila mogla unesite/izlazne teren i paddock delova stazi dok rase su se odvijali. Most je u neprekidnu uslugu od, i bio preseljen na novu, uzdignuti pilinga u proleće 2008. Stazi smatra da je ovo možda je jedini preostali iz WWII doba pontonski most u redovne dnevne javni servis u Americi.

4. na pešački most "pod-izgradnja" na stadionu Jawaharlal Nehru (Delhi), jedan od glavnih olimpijskih objekata za 2010 igre Komonvelta, skupljeni nekoliko nedelja uoči svečanog otvaranja, ranivši 27 ljudi. Vlada Delhi zatražila Indijanac vojsku za izgradnju pontonski most ga zamijeniti. 3 puk inženjer od indijskog armijski korpus inženjera je završio posao za ravno 4 dana i samo mali deo originalnog troška.

5 Medli most (Oxford, Engleska) je pontonski most koji je podignut 1946 i proteže do reke Temze zabiti Port livadi, i danas je i dalje u upotrebi (2014)


Hot Tags: čelik most, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, niskoj ceni, najbolje, proizvodi
Srodni proizvodi
Feedback